Játékszabályzat

A Clearwater Kft. játékot hirdet a Clearwater Kft. Facebook oldalán az oldal felhasználói számára Én és a tél! címmel.

A játék időtartama: 2 hét
Sorsolás: 2012.11.29
Eredményhirdetés: 2012.11.29
A játék menete: A játékosok 4-5 mondatban kifejtik, hogy ők mit szeretnek a télben, mivel foglalkoznak szívesen. Majd ezt a rövid kis írást elküldi a jatek@clearwater.hu e-mail címre.

A résztvevő Játékosok közül zsűri döntéssel választja ki a nyertest.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a Clearwater Kft. Facebook oldalhoz.

Nyeremények:

Egy két személyes, egész napos belépő a Danubius Hotel Premier Fitness Arénába.

A belépő tartalma:

  • Fitness terem korszerű kardio és erősítő gépekkel, szabadsúlyokkal
  • Jóga, aerobic, vízi torna és egyéb órák a legjobb oktatókkal
  • Úszómedence, 3 helyszínen termálvizű medencék is
  • Szauna, egyes klubokban gőzfürdő és aromakabin is
  • Konzultáció során kialakított egyéni edzésprogram
  • Szakmailag felkészült, segítőkész személyzet
  • Elegáns környezet, kulturált öltözők

A nyerteseket e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a (szervező neve) semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:

A játékban való részvételhez a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt.

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Clearwater Kft. a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a Clearwater Kft. ezen információkat nem adja tovább. A Clearwater Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

- A játékban nem vehetnek részt a Clearwater Kft. munkatársai.

- 18 éven aluli személyek.

 

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A Clearwater Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyertesek számára személyes átvétellel biztosítsa a belépő átadását.

A Clearwater Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a céget becsmérlő, sértegető, negatív kommenteket megosztó játékosokat kizárhatja a játékból.

 A Clearwater Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.
This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

A bejegyzés trackback címe:

https://clearwaterkft.blog.hu/api/trackback/id/tr624906948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása