Otthon töltöd a hosszú hétvégét? Mégis szeretnél úgy kikapcsolódni, mintha egy wellness szálló kényeztetését élveznéd? Néhány könnyű kis tippel ezt is megvalósítható!

1., Száműzd az ébresztő órát! Semmi szükség rá egy lazítós napon, hogy hajnalok hajnalán felrikácsoljon egy kellemetlen hang.. Ébredj, amikor jól esik, és aztán még nyugodtan lustálkodj kicsit az ágyban..Hova is sietnél?

ágy1.jpg

2., Reggelizz az ágyban! Reggeli ajánlatunk: facsart gyümölcs- vagy zöldséglé, sovány joghurt, teljes kiőrlésű gabonakenyér. Ajándékozz magadnak virágot, tedd fel kedvenc zenédet és készítsd elő a ropogós, friss újságot.

reggeli.jpg
3., Ha már kikászálódtunk a pihe-puha ágy öleléséből egy frissítő hideg-meleg vizes zuhany egészen biztosan felélénkít, vitalizál!

4., Az élénkítő tusolást egészítsük ki egy ellazító masszázzsal, amit egy masszázskefe, vagy luffaszivacs is kitűnően meg tud valósítani. Egy talpmasszázs pedig a tökéletes befejezése, akár magunk csináljuk, akár a párunk.

masszazs2_20110805132756_42.jpg

5., Masszázs után testápolás? IGEN! Egy finom illatos olaj, vagy könnyű krémes testápoló kihagyhatatlan. Például egy ájurvédikus masszázsolajjal, amely a bőrápolás egyik legfontosabb eleme. Az teszi különlegessé, hogy tartalmazza a bőrtáplálás, -fiatalítás és -méregtelenítés nagy hármasát, a szezám-, a jojoba- és az avokadóolajat.

5., Egy kellemes, egészséges ebéd:  süss halat fóliában vagy kevés zsiradékon, sok-sok dinsztelt zöldséggel vagy salátával. Rakj virágot vázába, teríts meg szépen, egy üveg természetes gyümölcslé és minőségi ásványvíz is kerüljön az asztalra. Fontos, hogy a színek felvidítsanak, és te csak az evésre figyelj. Hagyj időt a rágásra, élvezd az ízeket!

4392-fishlarge.jpg

6., A délutáni szieszta elengedhetetlen feltétele a pihenésnek, ne hagyd ki! :)

7., Ha már kipihented egész napos fáradalmaidat egy kis pedikűr-manikűr segít a teljes megújulásban.

8., A test után a szellemet is érdemes kényeztetni, egy klassz könyv, vagy egy kellemes muzsika feltölti a lelket.

9., Egy könnyű vacsora: friss péksüteménnyel, zsírszegény sajttal, zöldségekkel. Tegyél fel ismét zenét, gyújts gyertyát. Beszélj meg randevút estére - akár a pároddal, akár a barátnőddel - és készülj fel a találkára.

10., A lefekvést egy kellemes kádfürdővel készítsük elő, gyertyával, füstölővel, virágszirmokkal, egy pohár borral esetleg gyümölccsel lehetőleg kettesben. Garantált siker, egy kényeztető nap végére.

A bejegyzés trackback címe:

https://clearwaterkft.blog.hu/api/trackback/id/tr235458702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása