Hamarosan itt az év legnépszerűbb ünnep sorozata.

Ebben az időszakban a Clearwater Kft. is próbál a segítséget nyújtani. Sorozatunkban nap, mint nap újabb praktikák, ajándék és csomagolási ötletek, receptek jelennek meg.

Sokan előre megtervezik az ünnep minden apró kis részletét, kinek, mikor, mit, hogyan, miért... ez nagyon sok energia, és könnyen kicsúszhat az ember lába alól a talaj a legkisebb bonyodalomtól is. Ezért mi azt ajánljuk, hogy nagy vonalakban tervezzünk, kérdéses pontokon alternatív megoldásokkal. Például ha nem biztos hogy kapunk Böbe babát a kislányunknak akkor legyen rá második terv, például egy hatalmas plüss maci, így nem fogy el idő előtt a lendület a felesleges kutatás és körök miatt.

A kellemes tervezéshez itt egy könnyed hangulatfokozó süti kezdésnek:

amaretti_16x9.jpg

Amaretti:

25 dkg. darált fehér mandula
10 dkg. porcukor
10 dkg. kristálycukor
4 db. tojásfehérje
1 teáskanál keserű mandula aroma

A darált mandulát, a porcukrot és az aromát összekeverem. A tojásfehérjét jó kemény habbá verem a cukorral, és többször, óvatosan adagolva belekeverem a mandulás keveréket. 150 fokra előmelegítem a sütőt. Egy tepsibe szilikonos sütőlapot, vagy sütőpapírt teszek. A masszát olyan nyomózsákba teszem amilyen van, és sima csővel diónyi mennyiséget nyomok ki, (jó a kanál is). Aranysárgára sütőm kb. 30-35 perc alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://clearwaterkft.blog.hu/api/trackback/id/tr764931503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása