Múlt hétvégén a Vidámpark Fesztiválon vendégeskedtünk. A standunknál több százan fordultak meg, volt aki csak a szomját oltotta, de nagyon sokan játszottak is velünk.

Standunknál arcfestéssel, vizes ügyességi vetélkedővel és kérdőíves játékkal tölthették az időt a látogatók. Az ügyességi vetélkedőben senki nem maradt jutalom nélkül, a tesztes játékban pedig 3 db különböző gyerek vízadagoló találta meg új kis gazdáját!

Kabala figuránk fontos szerephez jutott a nap folyamán. Nem csak a gyerekeket szórakoztatta, hanem Ő sorsolta ki a nap végén a 3 db gyerek vízadagolót is!

A nap folyamán számos másik standnál is szerencsét próbálhattak a látogatók, többek közt a Nivea, Knorr, Avon, Podravka, Béres, Bambi és még számos nagy cég képviseltette magát.

Valamint természetesen a vidámpark játékai is várva várták a mókára éhezőket!

WP_000996.jpg

Képes élmény beszámolónkat megtalálod a Facebookon, vagy a G+ oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://clearwaterkft.blog.hu/api/trackback/id/tr925493563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása