Június hónapban megjelent egy cikkünk a Sportime magazin aktuális havi számában. Kammerer Zoltánnal, cégünk arcával folytatott interjúnk kivonatát olvashatjátok az alábbi sorokban.

Cégünk 1995 óta szolgálja ki ügyfeleit a kiváló minőségű ballonos vizével és vízadagoló automatáival. Szolgáltatásunk alapja az ingyenes házhozszállítás, amellyel partnereink maximális kényelmét igyekszünk biztosítani. Időt és pénzt spórolunk meg nekik azáltal, hogy nem kell kartonszám vásárolniuk az ásványvizet.

Clearwater_Föld_napja_088_2012_04_22_10x15cm_rgb.jpg

Már a kezdetektől fogva kiemelt szerepet tulajdonítottunk az egészséges, sportos életmód támogatásának. Fontosnak tartjuk, hogy támogassunk sport rendezvényeket, szervezeteket, mint például a Szegedi Kajak-kenu Világkupát, Magyar Kézilabda Szövetséget, Óbudai Sportegyesületet, és a MOB-bal is szoros kapcsolatot ápolunk. Cégünk arcának is ebben a szellemben kértük fel Kammerer Zoltánt, háromszoros olimpiai arany- és ezüstérmes kajakozónkat, akivel sikeresen tudjuk reklámozni az egészséges, sportos életmód jelentőségét. Vele beszélgettünk ennek kapcsán:

- Mit gondolsz a folyadékfogyasztás szerepéről?

K.Z. : Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az egészséges, tiszta víz fogyasztása a mindennapokban nagyon fontos, de a sportoláshoz kifejezetten elengedhetetlen, hiszen már a testsúly 2%-át elérő folyadékveszteség azt eredményezi, hogy a vér nem képes megfelelő mennyiségű oxigént szállítani az izomzatba. Éppen ezért alakította ki a Clearwater Kft. a CW víz optimális ásványianyag összetételét. Ennek köszönhető, hogy a CW víz korlátozások nélkül fogyasztható csecsemők, gyermekek és idősek számára is!

- Miért éppen a Clearwater-t választottad?

K.Z.: A ClearWater Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért a legmodernebb technológiát és minőségirányítási rendszert alkalmazva, saját gyárukban palackozott, ezáltal minőségileg folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű, alacsony ásványanyag tartalmú vizet kínálnak a fogyasztók részére.

A Clearwater Kft tisztában van vele, hogy az egészséges életmód, csak egy egészséges környezetben élvezhető, ezért szolgáltatásaikat, termékeiket a lehető legkíméletesebb módon alakították ki. A ballonos víz nagy előnye a PET palackhoz képest, hogy újrahasznosítható, a cég szervezett házhozszállítása pedig csökkenti a káros anyag kibocsájtást.

- Mi jut eszedbe, amiért leginkább ajánlanád a Clearwater-t?

K.Z.: Kényelem: ingyenes házhozszállítás, kiváló minőség, megbízható szolgáltatás, segítőkész munkatársak.

Környezetvédelem: újrahasznosított ballonok, energiatakarékos megoldások.

Clearwater_Föld_napja_090_2012_04_22_10x15cm_rgb.jpg

Clearwater- Amiben megbízhat!

A bejegyzés trackback címe:

https://clearwaterkft.blog.hu/api/trackback/id/tr225406746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása