Gyerekek és a helyes ivás

2013.08.22. 10:00

Tombol a hőség, a gyermeked mégsem iszik eleget? Hiába kérdezed, mindig az a válasz, hogy nem szomjas?

Nagyon fontos, hogy már egészen kis korában hozzá szoktassuk ahhoz, hogy a megfelelő folyadékbevitel szükséges az egészség megőrzéséhez. Szervezetünk mintegy kétharmada vízből áll, és a folyadékháztartás egy igen érzékeny rendszer. Felettébb érzékeny a gyerekeknél, hiszen ők állandó mozgásban vannak, a játék hevében könnyedén elfeledkezhetnek arról, hogy szomjasak, így fokozottan ki vannak téve a kiszáradás veszélyének.

Geri-szabi pingi3.jpg

Egy remek módszer ennek elkerülésére, ha az ivást beépítjük a játékba. Egy ötletes kulacs (pl., a Kelj fel Jancsi kulacsok) vagy egy ötletes vízadagoló, mint a Clearwater által forgalmazott állatfigurás gyerek vízadagolók.

Nem csak a mókázás, hanem a mindennapok részévé is válnak a kedves vízadagolók, amelyek használata egyszerre játék és az egészséges életre nevelés!

gyerekvízadagolók új képek.jpg

A részletekkel kapcsolatban keresd vevőszolgálatunkat:

27/542-400 vagy vevoszolgalat@clearwater.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://clearwaterkft.blog.hu/api/trackback/id/tr765459189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása